All About Depression Care Center

Masaj, Kinetoterapie si Terapia cu ventuze

Jan 21

Ce trebuie să știți despre terapia prin masaj

Dacă sunteți nou sau nu sunteți familiarizat cu terapia prin masaj, să cereți recomandări prietenilor, familiei sau colegilor de serviciu este cea mai bună modalitate de a găsi una. De asemenea, puteți căuta terapeuți online sau întrebați medicul dumneavoastră. pentru a vă recomanda. Ar trebui să alegeți un terapeut în care să vă simțiți confortabil și în care aveți încredere. Înainte de a rezerva o programare, asigurați-vă că verificați acreditările persoanei care se ocupă de îngrijire și discutați despre așteptările dvs. cu ei.

Terapeuții de masaj sunt instruiți să aplice presiune și atingere pe piele. Acest lucru este foarte benefic pentru mușchi, tendoane și ligamente. Ameliorează tensiunea din piele și o face mai puțin dureroasă. Terapeutul nu poate ajunge la straturile mai profunde ale corpului, așa că se poate concentra doar pe mușchii superficiali. Acest lucru îi afectează apoi pe cei mai profundi. Terapeutul de masaj poate lucra apoi asupra țesuturilor specifice asociate cu funcția fiecărui organ.

Terapia prin masaj poate fi utilizată pentru a ajuta la ameliorarea stresului și la relaxare. Tehnicile includ mângâiere (frământare), legănat, ciocănire și rostogolire. Această tehnică poate fi de mare ajutor în îmbunătățirea circulației și ameliorarea durerii. Terapia prin masaj poate ajuta cu bolile cronice. Tehnicile de masaj sunt foarte individualizate. Terapeuții de masaj pot trata anxietatea, insomnia și somnul tulburări precum oboseala cauzată de cancer. Un masaj poate fi util pentru cei cu hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă sau congestivă, insomnie sau glicemie crescută.

Masajul are multe beneficii terapeutice. Poate ușurează efectele stresului și anxietății. Există două tipuri de sisteme nervoase în organism: parasimpatic și cel simpatic. Sistemul nervos simpatic declanșează răspunsul „luptă sau fugă”. În timp ce rețeaua nervoasă parasimpatică se concentrează mai mult pe funcțiile de rutină, precum și pe relaxare, sistemul nervos simpatic este responsabil. Un masaj poate crește reacția parasimpatică și reduce anxietatea. Un masaj bun poate scădea nivelurile de cortizol, crește nivelul de dopamină și serotonină din organism. Acest lucru vă poate crește starea de spirit.

Veți simți probabil dezorientat după un masaj. Veți simți sete după un masaj. Acesta este ceea ce este cunoscut sub denumirea de „beat de masaj”. Pentru evitați să vă simțiți amețit sau somnolent după un masaj, este important să beți multe lichide. Cu toate acestea, trebuie să știți dacă există vreo afecțiune medicală care ar putea afecta eficacitatea masajului dvs.

Masajul poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății. Există două tipuri de sisteme nervoase în organism. Nrvosul parasimpatic, pe de altă parte, se concentrează pe operațiile de rutină. Când corpul unei persoane este relaxat, ea tind să se simtă mai bine și au mai puțină anxietate. Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți afecțiuni cronice sau sunteți în tratament.

Terapia prin masaj are multe beneficii dincolo de efectele sale fizice. Terapia prin masaj poate, de asemenea, îmbunătăți starea de spirit a pacientului și poate atenua anxietatea. Masajul poate ameliora stresul și durerea. Masajul poate fi benefic pentru oamenii care ha cinci afecțiuni medicale. Este important să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a vă face un masaj. El sau ea va putea determina cel mai bun tip de masaj pentru dumneavoastră. Înainte de a programa o programare, este important să discutați cu terapeutul dvs. de masaj despre orice afecțiuni medicale.

Când alegeți un terapeut, este important să consultați medicul pacientului pentru a afla ce tip de masaj este potrivit pentru acesta. Înainte de a primi orice terapie de masaj, este important să vă consultați un medic. Un terapeut autorizat vă poate ajuta să alegeți terapeutul potrivit. Îți pot prescrie chiar tratamente. Medicul tău va putea, de asemenea, să stabilească cel mai bun moment pentru a vă face masaj. Chiar dacă nu vă puteți vizita medicul, puteți primi masaje.

Nu există riscuri grave asociate cu terapia prin masaj, presupunând că terapeutul este un masaj terapeut autorizat. Există totuși unele riscuri. Unele efecte secundare, cum ar fi umflarea și vânătăile, pot apărea temporar. Există, de asemenea, sensibilitate la uleiuri. Ar trebui să vă consultați medicul dacă luați medicamente pentru subțierea sângelui sau dacă sunteți gravidă. Este important să discutați cu medicul dumneavoastră dacă aveți o afecțiune medicală.

Terapia cu ventuze: Beneficii

Terapia cu ventuze este o opțiune excelentă din mai multe motive. Unul dintre cele mai importante beneficii este creșterea fluxului sanguin. Acest lucru reduce oboseala, tensiunea musculară, durerile de cap și tensiunea musculară. De asemenea, poate ajuta la fasciita plantară sau fibromialgia. Cupa poate fi folosită pentru a ajuta la îndepărtarea impurităților din corp, creând un efect de vacuum. Tragerea în sus a pielii creează o presiune negativă care poate ajuta la gestionarea durerii.

Terapia cu ventuze crește circulația. Acest lucru permite sângelui să curgă mai eficient, eliminând toxinele. Un flux sanguin mai bun va face corpul să se simtă mai energic și mai sănătos. Acest tratament este adesea folosit în medicina sportivă pentru a reduce riscul de rănire. Unii oameni consideră că este util să reducă umflarea și să își îmbunătățească sănătatea generală. Deși veți vedea rezultatele în câteva săptămâni, cel mai bine este să solicitați sfatul medicului înainte de a lua orice măsură suplimentară.

Această tehnică este sigură și crește în popularitate în SUA Poate trata multe afecțiuni diferite. Roșeața este cel mai frecvent efect secundar de la cupcare. Acest lucru se datorează spargerii vaselor de sânge. Zona tratată se poate simți, de asemenea, sensibilă sau roșie. În plus, veți putea dormi mai bine. . Terapia cu ventuze este un tratament natural pentru mușchii răniți.

Celălalt beneficiu al cupării este relaxarea. Această tehnică reduce stresul și îți calmează sistemul nervos central. Se știe că reduce tensiunea musculară. Se știe, de asemenea, că ameliorează simptomele de astm, eczeme și alte afecțiuni ale pielii. A fost folosit în medicina sportivă de sute și secole. Poate reduce inflamația și durerea. Un studiu din 2020 a arătat că tratamentul cu ventoză a redus semnificativ oboseală. Se spune că căptușeala ajută la somn și reduce oboseala.

Servicii de fizioterapie pentru Iasi, Romania

Cercetări recente ale Universității de Medicină și Farmacie din Iași, România, arată că pacienții români nu sunt mulțumiți de îngrijirea lor. Acest c țara suferă de performanțe economice slabe, libertate scăzută și atitudini paternaliste în cadrul personalului său medical. Pacienții au adesea o sănătate precară și merg frecvent la spital. Acest lucru se datorează adesea performanței economice slabe și tratamentului slab.

Rate mari de satisfacție a pacienților din România. sunt o dovadă a îngrijirii lor excelente. Calitatea îngrijirii nu este la fel de bună pe cât ar putea. Acest lucru indică faptul că sistemul are încă multe defecte. Unul dintre cele mai mari motive pentru insatisfactia este lipsa de comunicare intre pacient si personalul medical. Pacienții au raportat o comunicare slabă între pacienți și personalul medical. personalul medical și pacienți. Calitatea îngrijirii poate fi afectată și de aspectul și comportamentul personalului.

Starea actuală a satisfacției pacienților din România este necunoscută. Totuși, cei mai importanți factori care provoacă nemulțumirea includ mediul, hrana și profesionalismul personalului medical. De asemenea, cât de bine comunică medicul. cu pacienții pot determina satisfacția acestora. Deși majoritatea românilor sunt mulțumiți de experiența generală a fizioterapeuților, ei sunt mai puțin mulțumiți de kinetoterapeuți.

În Iași, satisfacția pacientului în  kinetoterapie este printre cele mai scăzute din România. Asistența medicală a centrului medical este slabă și personalul lipsit de profesionalism. Finetoterapie poate fi mai puțin populară din cauza incapacității de a asculta și a lipsei de prietenie în rândul personalului medical. Satisfacția pacientului este cheia pentru o unitate de înaltă calitate în Iași. Prin nivelul său ridicat de profesionalism, un kinetoterapeut poate trata pacienții care suferă de leziuni și alte afecțiuni fizice.

Website

kinetoterapie si masaj iasi

Masaj, Kinetoterapie si Terapia cu ventuze

TMK - Masaj Iasi, Kinetoterapie Iasi si Terapia cu ventuze

Strada I.C. Constantineanu 13, Iași, 707515, Romania